Notícia :: Arriba la vuitena edició del Tiana Negra amb nova directora i nova alcaldessa

El festival Tiana Negra arriba a la seva vuitena edició amb nova directora, Anna Maria Villalonga, i nova alcaldessa de Tiana, Marta Martorell. Després d'un cicle de set festivals amb un gran èxit, Villalonga agafa el relleu amb algunes novetats però intentant mantenir l'essència d'una festival pioner i de referència de la literatura negra en català. 

Entre les grans novetats d'aquest any hi ha un espai dedicat a la poesia negra, la recuperació d'un espectacle teatral a càrrec d'una de les companyies locals, i el Concurs de relats negres amb els estudiants de l'Institut de Tiana. Aquest serà també un festival d'homenatges, el dedicat a l'escriptra Isabel-Clara Simó que inaugurarà el festival, i el dedicat a Andrea Camilleri, mort l'estiu passat, un acte que tancarà l'edició de 2020. De nou passaran pel Tiana Negra els principals nomes dos dies d'una festival consolidat i que marca el tret de sortida a l'any literari negre. 

"Tiana negra és com a casa meva. Per tant, trobar-me ara amb el desafiament de fer-me'n càrrec representa molt per a mi. Només espero estar a l'alçada, perquè en Sebastià Bennasar ha deixat el llistó molt alt". Anna Maria Villalonga. 

:: Llegeix la notícia completa aquí

0 comentaris:

Novena edició del Tiana Negra el 22 i 23 de gener de 2021

Programa

Youtube Ajuntament Tiana

·Subscriu-te via correu-e

Introdueix el teu correu electrònic:

Amb la col·laboració de:

·Seguidors