Recomanacions :: Què saps de Vidal Palau?

Què saps de Vidal Palau?
Vicent Borràs
Bromera
Premi Ciutat d'Alzira 2017
Publicació 2018

:: Vicent Borràs participarà a la taula rodona La imprescindible aportació valenciana. 

Sinopsi: Què saps de Vidal Palau? Aquestes cinc paraules capgiren el rumb gris del periodista Eduard Penadès. Per què li telefona el director del diari en persona? La crònica del funeral del poeta Vidal P. Gilabert, membre destacat de la generació poètica dels 50, seria un encàrrec sense massa transcendència si no fóra perquè el poeta ja havia mort en un accident feia més de trenta anys. A partir d'aquest moment, Penadès es veu involucrat en la inquietant biografia de l'autor que tots donaven per mort, i en les circumstàncies, tant les passades com les presenta, que envolten l'estranya trajectòria de Vidal i el seu entorn familiar. 
per les pàgines d'aquesta original intriga literària guanyadora del XXIX premi Novel·la Ciutat d'Alzira desfila un univers variat de personatges, alguns dels quals tenen un nom propi destacat en el panorama literari del segle XX, especialment, Manuel Vázquez Montalbán. 


Biografia: Vicent Borràs va néixer a Algesemí el 1962. És un dels representants de la narrativa valenciana actual. És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València i professor de Llengua i Literatura en un Institut de Secundària i Batxillerat. Ha rebut diversos premis com el Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil amb Els silencis de Marc o el Premi Constantí Llombart de Narrativa amb Lennon i Anna. A Bromera cal destacar també Noves finals, L'últim tren i Subsòl, un recull de relats on ha participat juntament amb altres autors sota el pseudònim d'Unai Siset. 

0 comentaris:

Novena edició del Tiana Negra el 22 i 23 de gener de 2021

Programa

Youtube Ajuntament Tiana

·Subscriu-te via correu-e

Introdueix el teu correu electrònic:

Amb la col·laboració de:

·Seguidors