Recomanacions :: Anna Grimm. Memòria mortal

Anna Grimm. Memòria mortal.
Montse San Juan
Març de 2018
Pagès Editors
:: Montse San Juan participarà a la primera taula rodona del Tiana Negra 2019 de dissabte 19 de gener. 

  • Anna Grimm. Memòria mortal és la tercera novel·la de la Montse Sanjuan, una de les autores de novel·la negra més important dels últims anys a Catalunya.


SINOPSI: Enveja? Odi? O potser algun secret oblidat? Els joiers Boronat de Lleida gaudeixen d'un renom i d'un prestigi avalats per l'exposició recent que han organitzat de peces antigues de gran valor. Sorprenentment un matí apareixen assassinats sense cap motiu aparent. Anna Grimm, sergent del Cos dels Mossos d'Esquadra, es trobarà immersa en aquests crims on presenta i passat s'entrellacen essent un dels casos més complicats de la seva carrera. En mig de la investigació, un dels seus agents, el Pau Caralt, li exposa un problema greu. La sergent no podrà negar-se a ajudar-lo perquè pot estar en joc la vida de criatures innocents. Dos casos al mateix temps que exigiran de la Grimm la màxima dedicació i que atraparan els lectors des del començament. 

El Centre Experimental de Cinematografia i de les Arts Audiovisuals de Catalunya ha anunciat una pel·lícula sobre els llibres d'Anna Grimm. 

Montse Sanjuan Oriol (1956) és llicenciada en ciències de la informació (UAB) i en filologia hispànica (UNED). VA treballar com a periodista i va ser un dels membres fundadors de la revista lleidatana La Boira (1979). Va canviar el periodisme per la docència i ha dedicat la seua labor professional al món de l'ensenyament com a professora de llengua i literatura. Apassionada dels llibres i de la lectura, el 2006 crea el blog Llibres llegits i per llegir dedicat a les ressenyes literàries. L'any 2014 publica la primera novel·la de la sèrie Anna Grimm, La sergent Anna grimm, i el 2015 apareix El misteri del bressol buit. A finals de 2016 la traducció en castellà de la primera novel·la, Anna Grimm, investigadora criminal, suposa el salta del personatge a altres països de parla castellana. ha publicat contes en diferents antologies i des de l'any 2016 forma part de la coordinació del festival de novel·la negra de Lleida El segre de Negre que organitza Pagès Editors. 

Fruit de la seva trajectòria com a periodista i docent, l'autora ofereix una prosa àgil i entretinguts que, marcada per una ritme frenètic, captarà fàcilment als lectors més àvids de novel·la negra. 

0 comentaris:

Novena edició del Tiana Negra el 22 i 23 de gener de 2021

Programa

Youtube Ajuntament Tiana

·Subscriu-te via correu-e

Introdueix el teu correu electrònic:

Amb la col·laboració de:

·Seguidors