Novetat :: L'objectiu del crim

L'objectiu del crim 
Xulio Ricardo Trigo
Ediciones B
Febrer de 2017

SINOPSI: Amb dotze anys, tot just acabada la Segona Guerra Mundial, l'Erika Ernemann, aprenent a la fàbrica de càmeres fotogràfiques Contax a Alemany, és segrestada, juntament amb la seva mare i dues-centes persones més, per l'exèrcit rus. Els russos han entès que tan sols amb els tècnics i operaris alemanys podran posar en marxa la fabricació d'una rèplica de les Contax, les Kiev. Molts anys després, el 1961, mentre el món s'estremeix amb les primeres notícies de la construcció del mur de berlín, l'Erika viatje a Barcelona com a membre de la policia alemanya, per ajudar en la investigació d'un cas d'assassinat de dues compatriotes seves. Aquests crims recorden massa els mètodes dels seus segrestadors, els moments terribles que va viure en la seva adolescència. Amb l'ajuda del comissari Casajoana intentarà esbrinar com és que tot ha tornat a començar. 
La complexitat del que s'amaga al darrere de les joves assassinades supera la imaginació més fèrtil i a l'Èrika li resulta molt difícil explicar-se sense fer una profunda immersió en el seu passat, sense reviure uns fets que sempre ha volgut oblidar. 
Una inspiradora novel·la policial basada en la història de la fotogràfa Erika Ernemann i ambientada en el món de les càmeres clàssiques, quan la tecnologia es mesurava encara per la precisió mecànica, i la bellesa de les imatges fotogràfiques era el resultat de processos químics que semblaven abocats a la desaparició. 

:: Xulio Ricardo Trigo participarà al Tiana Negra 2018 dissabte 20 de gener a partir de les 11.15 hores. 

0 comentaris:

Novena edició del Tiana Negra el 22 i 23 de gener de 2021

Programa

Youtube Ajuntament Tiana

·Subscriu-te via correu-e

Introdueix el teu correu electrònic:

Amb la col·laboració de:

·Seguidors