Notícia :: Biel Cussó guanya el Quart Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana

La novel·la Vladimir, de Biel Cussó, guanya el IV Premi Memorial Agustí Vehí – Vila de Tiana una obra que barreja la novel·la negra amb la ciencia ficció.

Vladimir. Així es diu la novel·la guanyadora del IV premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana que es lliurarà el proper divendres dia 20 de gener a la nit en el marc del festival Tiana Negra. L’autor és Biel Cussó, que publicarà així la seva tercera obra, la primera incursió en el camp del gènere negre. Cussó s’ha imposat sobre els 16 participants amb una obra que el jurat, format per Àlex Martín, Albert Figueras i Sebastià Bennasar, ha valorat molt positivament per la barreja entre gèneres literaris (en aquest cas amb la ciència ficció); per l’excel·lència de la prosa i la fluïdesa de la llengua; i també per focalitzar-se en una figura diferent com és la d’un sicari molt singular. Tot i així, el jurat ha volgut fer un advertiment: “no pel fet d’haver-hi morts una novel·la pot ser considerada negra, per això la el Biel destacava més per sobre de la resta, on es detecta una qualitat mitjana inferior a la de l’any passat”. “Vladimir” es publicarà el proper mes de setembre coincidint amb la setmana del llibre en català.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per l'èxit del premi i la seva continuïtat! Tanmateix, us agrairia que tinguéssiu més cura amb els comentaris que féu en relació amb els participants. No oblideu que fer una novel·la és un esforç i una il·lusió, i fer-la negra tampoc és una ciència exacta sobre la qual es pugui postular, que sí debatre. A més, el vostre comentari pel que fa a la qualitat tampoc deixa ben parat al guanyador. Eutyches Tarraconensis Dixit!

Novena edició del Tiana Negra el 22 i 23 de gener de 2021

Programa

Youtube Ajuntament Tiana

·Subscriu-te via correu-e

Introdueix el teu correu electrònic:

Amb la col·laboració de:

·Seguidors