Activitats :: La biblioteca de Can Baratau participa un any més amb el Tiana NegraLa biblioteca municipal de Tiana s'uneix un any més a la celebració del Tiana Negra amb un munt d'activitats relacionades amb el gènere que tindran lloc durant aquest mes de gener. Un club de lectura per a petits i grans, un joc de pistes i sessions de lectura amb les escoles, són algunes de les propostes de Can Baratau. 

Un any més el club de lectura del mes de gener de la Biblioteca de Can Baratau estarà dedicat al gènere negra amb Pietr el Letó de Georges Simenon, amb l'objectiu de treballar en paral·lel els "pares" de la novel·la negra i la novel·la negra catalana actual. De nou la biblioteca municipal ha preparat un joc de pistes per que tothom que ho vulgui pugui animar-se a provar sort a través de la web de la biblioteca durant tot el mes de gener. A més ha preparat unes sessions de literatura negra dins el Club de Lectura dels Culdolla que fan els més petits, i com a novetat a organitzat l'activitat Detectius de Biblioteques, sessions de lectura negra, amb els més petits també, que realitzarà dins les visites escolars de tot el mes.

La biblioteca de Can Baratau és un dels espais que més participa en la celebració del Tiana Negra, una cita ineludible pels amants de la literatura d'arreu. 
0 comentaris:

Novena edició del Tiana Negra el 22 i 23 de gener de 2021

Programa

Youtube Ajuntament Tiana

·Subscriu-te via correu-e

Introdueix el teu correu electrònic:

Amb la col·laboració de:

·Seguidors