Notícies :: L'AELC col·laborarà per primer vegada en el festival Tiana Negra


L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), col·laborarà per primera vegada en el festival de Tiana Negra. H farà en el marc de l'homenatge al col·lectiu Ofèlia Dracs. 

L'AELC col·laborarà per primera vegada en el festival Tiana Negra. En aquesta quarta edició l'entitat que presideix Bel Olid ha decidit contribuir a la celebració de l'homenatge al col·lectiu Ofèlia Dracs i que esdevindrà el primer acte de l'edició d'enguany. Es dóna la circumstància que la immensa majoria dels escriptors del col·lectiu també són socis de l'entitat, alguns des del moment de la seva fundació. 

Cal recordar que l'acte començarà amb una conferència del professor de la Universitat de Salamanca Àlex Martín Escribà i que després es produirà una taula rodona amb alguns dels membres del col·lectiu com Joan Rendé, Maria Antònia Oliver, Antoni Serra, Margarida Aritzeta, Isidre Grau, Josep Albanell o Joaquim Carbó, que dialogaran amb el propi Àlex Martín i amb el director del festival, Sebastià Bennasar. Segons hem pogut saber també es prepara una sorpresa per fer que aquest homenatge sigui encara més rodó. 


Sebastià Bennasar

0 comentaris:

Novena edició del Tiana Negra el 22 i 23 de gener de 2021

Programa

Youtube Ajuntament Tiana

·Subscriu-te via correu-e

Introdueix el teu correu electrònic:

Amb la col·laboració de:

·Seguidors