Notícia :: La Llar de Persones Grans s'endinsa en el gènere negre

Aquest any la Llar de Persones Grans de Tiana ha estat l'escollida per formar part de la quarta edició del Tiana Negra. Així, els organitzadors volen continuar fomentant la implicació del poble. Un element que, any rere any, intenten que estigui present. 

En concret, els membres d'aquesta entitat llegiran fragments de les novetats literàries que es presenten enguany durant el Tiana Negra. Això serà el proper dissabte 23 de gener al matí i, al vespre, justament amb Francesc Ribera i Jordi Valls, diversos representats de l'entitat llegiran alguns poemes negres en un gran recital, centrat exclusivament en aquest gènere. 

El president de la Llar de Persones Grans, Josep Conesa, assegura que, des de la seva entitat, estan encantats de formar part d'un gran esdeveniment pel poble com és el Tiana Negra.


Conesa, a més, anima a altres entitats de la vila a què, en un futur proper, decideixin participar d'aquest festival. Segons ell, qualsevol agrupació del poble pot trobar una vinculació amb el Tiana Negra.


Els organitzadors del festival, per la seva banda, estan totalment oberts a noves adhesions. De fet, el soci fundador de Meteora, Jordi Fernando, assegura que, cada any, una de les seves prioritats és que el poble participi del festival. 


De moment, l'organització està aconseguint el seu objectiu i, si l'any passat van comptar amb la col·laboració de la Societat Coral Joventut Tianenca i de l'Agrupació Artística del Casal, enguany és el torn de la gent gran. 

CRÒNICA D'ÀLEX RAMIS. LA LOCAL TIANA. 

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Beee per les persones grans

Novena edició del Tiana Negra el 22 i 23 de gener de 2021

Programa

Youtube Ajuntament Tiana

·Subscriu-te via correu-e

Introdueix el teu correu electrònic:

Amb la col·laboració de:

·Seguidors