Notícia :: L'Institut de Tiana acull el primer taller de novel·la negra del Tiana Negra

Una cinquantena d'alumnes de l'institut de Tiana, participen en el primer taller de novel·la negra a l'Institut, la primera activitat complementària del festival Tiana Negra. 

Una cinquantena d'alumnes de tercer d'ESO de l'institut de Tiana han participat en el primer taller de novel·la negra impartit a l'institut, una de les activitats complementàries del festival de novel·la negra en català que se celebrarà a la vila els propers dies 22 i 23 de gener.
De la mà del director del festival, Sebastià Bennasar, els alumnes han pogut conèixer de primera mà alguns dels trucs per poder redactar una text de gènere negre. Així han pogut incidir en la diferència entre argument i tema; el concepte d'horitzó d'expectatives o l'elecció de narrador, entre molts altres.
El taller ha comptat amb una elevada dosi de participació per part dels alumnes, que ben aviat es s'han vist immersos en la creació col·lectiva d'un relat on ha destacat la gran capacitat d'inventiva dels joves alumnes. La sessió ha acabat amb la lectura d'Un mort a la cuina, relat de la Núria Cadenes inclòs al volum Elles també maten, editat per Anna Maria Villalonga i que l'any passat es va escenificar en el marc del festival. Enguany, Anna Maria Villalonga serà l'arbitre del combat de boxa que enfrontarà a Francesc Ribera amb Damià del Clot.
La participació dels alumnes de l'institut de Tiana no acaba aquí. En aquesta ocasió el festival ha previst un premi juvenil de narrativa breu en el qual podran participar els estudiants que varen assistir al taller. El guanyador es donarà a conèixer el dia 23 de gener al matí en el marc del festival1 comentaris:

Unknown ha dit...

Most be

Novena edició del Tiana Negra el 22 i 23 de gener de 2021

Programa

Youtube Ajuntament Tiana

·Subscriu-te via correu-e

Introdueix el teu correu electrònic:

Amb la col·laboració de:

·Seguidors